bedrijven

Met kunst geeft u uw bedrijf een eigen gezicht. Goed gekozen kunst kan voor een groot deel de identiteit van een bedrijf bepalen. Bovendien is het prettig werken in een omgeving die mooi en verantwoord is aangekleed. Kunst stimuleert de creativiteit en zorgt ervoor dat uw medewerkers de werkomgeving positief waarderen. De kunstuitleen kan u helpen bij het kunstzinnig inrichten van uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren en inrichten van bedrijven. Ook bemiddelen wij bij kunstopdrachten tussen opdrachtgever en kunstenaar. U kunt kiezen voor uitsluitend huren, maar ook voor de variant huren, sparen en kopen. In dat geval bouwt u een kooptegoed op waarmee u op termijn een kunstwerk kunt aankopen.
U kunt zelf beslissen welk kunstwerk u wilt aanschaffen en wanneer.

Wanneer u bij aankoop een uitgebreide keuze wilt binnen het oeuvre van een of meer kunstenaars, dan verzorgen wij geheel vrijblijvend een atelierbezoek voor u.

De kunstuitleen heeft een non-profit beginsel. Onze doelstelling is de positie van hedendaagse kunst en kunstenaars in Nederland te versterken. Dit willen wij bereiken door marktverruimende, promotionele en inkomstenvormende activiteiten te ontplooien ten gunste van kunst en kunstenaars.

Bij inschrijving heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig en dient u een kopie van inschrijving bij de Kamer van Koophandel te overhandigen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig 25,00 euro. U ontvangt twee maal per jaar een factuur over de afgelopen huurperiode.
Wij maken met u vooraf een afspraak over de gewenste huurperiode. In principe kunt u de werken een jaar in uw bezit houden, tenzij u natuurlijk tot aankoop overgaat.
Wij hebben de kunstwerken verzekerd. Slechts eventuele glasschade die ontstaat tijdens het vervoer van en naar huis of tijdens het verblijf aldaar, is voor uw rekening.

Tarieven:
Tarieven per maand, per kunstwerk. De tarieven zijn inclusief 21% BTW.

KunstwerkMet kooptegoed (50%)Zonder kooptegoed
tot 450 euro10,156,60
450 – 90020,3513,20
900 -136030,5019,80
1360 en hoger40,7026,45

Collectie
Klik hier voor de online collectie collectie