Presentatie door Marian Dessing


Zaterdag 7 september 2019, 14:00 uur
’s-Gravelandseweg 55a, Hilversum


Marian Dessing


Ontwerpen: het leukste dat er is! Ik ontwerp al jaren en mijn passie voor het vak wordt er niet minder op! Of het nu gaat om een vergadertafel, een lamp als een sterrenhemel, een fotolijstje, een gedenkteken of een muziekstandaard: alles bedenk ik met liefde.

Opdrachten: In 1992 ben ik mijn ontwerpbureau in Amersfoort gestart. Sindsdien realiseerde ik allerlei projecten in opdracht van particulieren en bedrijven. De ontwerpen variëren van eenmalige objecten tot serieproducten waaronder exclusieve meubels, verlichting en relatiegeschenken.

Vrij werk: Daarnaast ontwikkel ik vrij werk: eigen producten. Zoals upcycle-producten, sfeervolle lampen, bijzondere bijzettafels en cadeautjes. Kijk voor opdrachten en vrij werk ook eens op www.mariandessing.nl (deze site kun je het best op een desktop bekijken).

Workshops Ik geef workshops op aanvraag voor kleine en grote groepen. In overleg zijn verschillende onderwerpen mogelijk. Voor de specifieke workshop Tastbare Herinneringen kan ik een folder toesturen.Broedstation


Rei(zi)ger


Hoge Piet - wit